hvorfor vælge privat pasning


Privat pasning er for jer der selv vil være med til at bestemme hvem der skal tage sig af jeres barn, imens i er på arbejde. Vi vælger hinanden ud fra kemi, tillid og mavefornemmelse - her bliver i ikke tildelt en tilfældig plads fra kommunen.


kommunens rolle

  • godkender mig, mit hjem og mine udendørsarealer
  • årlige tilsyn, både anmeldt og uanmeldt
  • sikkerheds-tilsyn en gang om året
  • jeg er dog ikke pålagt samme vilkår ift. arbejdsgang/ hverdag som kommunale dagplejere, jeg bestemmer selv hvad jeg fylder vores hverdag med. Om det er ture ud af huset, legestue mm. bestemmer jeg selv - og kan derfor langt bedre tage hensyn til det enkelte barns behov.
  • kmmunen betaler tilskuddet til pasning.

private pasningsordninger er godkendt under betegnelsen “privat passer”, og fungerer i praksis som dagplejere. På lige vilkår som kommunale dagplejere kan man få tilskud fra kommunen til private pasningsordninger, ligesom der også er søskenderabat. 

Private passere er selvstændige, og jeg forvalter derfor selv min venteliste.


Fordele ved privat pasning

Tryghed og forudsigelighed

Væsentlig mindre støj, end i institutioner

fleksibilitet ift. aktiviteter, også plads til det spontane

mindre risiko for sygdom, da vi er færre og samme børnegruppe

hver dag den samme der tager imod barnet, putter barnet, giver barnet mad osv

der er god tid til en snak med forældrene hver dag, om nødvendigt

forskel på kommunal og privat

En privat passer får ingenting af kommunen, jeg står selv for alt det jeg bruger i dagligdagen. Jeg er ikke underlagt et budget fra kommunen, dermed bestemmer jeg selv hvad jeg køber og hvornår. 

Jeg er ikke ramt at nedskæringer, og kan opretholde et højt pasningsniveau i mit pasningstilbud.Lav din egen hjemmeside gratis!